5 tunga skäl till att använda en enda översättningsbyrå

5 tunga skäl till att använda en enda översättningsbyrå

Det finns många som kan leverera översättningar. Men hur ska du veta vilken typ av språkleverantör som är bäst för dig? Här kommer fem lönsamma skäl till varför du borde använda en översättningsbyrå.

Publicerad 2017-03-22

En leverantör – en kontakt

Den största fördelen är tiden du sparar när du bara behöver ha kontakt med en person trots att du beställer översättningar på flera språk.

Experter på DTP på alla språk

Översättningsbyrån har DTP-leverantörer som monterar in den översatta texten i din originallayout och levererar tryckfärdiga filer på alla språk du har beställt. De vet t.ex. exakt hur man avstavar på de olika språken.

Snabbare leveranser

Översättningsbyrån, som har ett stort nätverk av översättare, kan erbjuda snabbare hantering och tar emot ditt uppdrag och levererar direkt.

Kvaliteten på översättningen blir bättre

Ju fler texter du skickar till översättningsbyrån, desto bättre bakgrundsinformation har byrån och översättaren inför kommande texter.

Lägre kostnader

På översättningsbyrån blir priset lägre ju fler texter du beställer översättningar av. Jobbet görs dessutom effektivare eftersom översättningsbyrån använder översättningsminnen och termdatabaser.

Vad kostar det att översätta mina texter?

Senaste bloggposter