5 saker du behöver veta om översättningsverktyget InstantConnect

5 saker du behöver veta om översättningsverktyget InstantConnect

Arbetar du i inRiver PIM? Hanterar du flertal produkter på webbplatsen där produktinformationen måste uppdateras kontinuerligt på olika språk? Då är Semantix InstantConnect din bästa vän. Här är fem saker du behöver veta om guldverktyget!

Publicerad 2017-08-22

Vad är Semantix InstantConnect – inRiver PIM?

Semantix InstantConnect kan man säga är grädden på moset för dig som hanterar din produktinformation i inRiver PIM. InstantConnect är nämligen ett integrerat verktyg i inRiver PIM som möjliggör en effektiviserad översättningsprocess av text för snabb publicering på alla marknader. Låter det krångligt? Det är det inte. Kort och gott är det ett verktyg som effektiviserar din översättning av dina produkttexter i inRiver PIM. Nada mas.

Vem behöver InstantConnect?

Du som hanterar produktinformation i inRiver PIM och snabbt vill få ut dina produkter på andra marknader.

Vilka fördelar har Semantix InstantConnect för mig som arbetar i PIM-system?

 • Lansera dina produkter snabbare och på alla marknader samtidigt!
  Oavsett hur många marknader du vänder dig till, så hjälper InstantConnect dig att få ut informationen på alla språk.
 • Glöm klippande och klistrande!
  Det är old-school att manuellt behöva exportera produkttexter för översättning. Så 90-tal.
 • Tydlig överblick över alla dina översättningsprojekt.
  Så fort du skickar iväg något på översättning via InstantConnect, så ser du enkelt vilka projekt som är igång, samt var i arbetet du befinner dig. Stenkoll, med andra ord.
 • Direktkontakt med översättaren
  Dyker det upp något under processen, så kan du enkelt kontakta översättaren med feedback eller frågor. Agil kommunikation helt enkelt.

Vad kostar det?

Vi erbjuder två abonnemangsformer: 12 månaders bindningstid med fakturering per kvartal alternativt att du betalar hela kostnaden i förskott. Då bjuder vi på månadsavgiften. Sen betalar du separat för översättningarna och ju mer du översätter, desto mindre betalar du.

Kan jag få testa InstantConnect?

Såklart! Och helt kostnadsfritt. Skicka iväg ett mejl till tobias.krantz@semantix.se eller ring Tobias Krantz direkt på 0737 30 39 69. Eller så klickar du på länken nedan och fyller i formuläret.

Malin Ljungberg
Malin Ljungberg Marketing Communications Coordinator

Med en journalistutbildning i bagaget har Malin arbetat inom kommunikation, PR och marknadsföring. Hon jobbar idag som marknadskoordinator på Semantix och har främst ansvaret för den digitala närvaron. Det innebär ett starkt fokus på sociala medier. Malin inspireras av att hitta nya vägar och perspektiv när det gäller att ta sig fram i sociala medier-djungeln.  

Kategorier