Hakar du på språktrenden i din kommunikation på webbplatsen?

Hakar du på språktrenden i din kommunikation på webbplatsen?

Vad jag menar med det? Jo, nu haglar det siffror som visar på hur mycket du ökar dina affärer med fler språk på webbplatsen. Dessutom finns studier som visar att 75 % av köparna på nätet endast köper på sitt eget språk. Haka på trenden.

Publicerad 2017-04-04

Låt oss säga att du köper en ny, riktigt schysst dator och instruktionsboken kommer på ett språk du inte förstår ett ord av. Eller att du ska beställa hem en splitterny elcykel från Korea, men webbplatsen känner inte igen ditt postnummer så du kan därför inte göra någon beställning. Frustrerande, eller hur?

Mer köp på dina produkter eller tjänster

Det är vetenskapligt bevisat att köpbenägenheten ökar med 25 % om du kommunicerar på målgruppens eget språk. Språkexplosionen på nätet är ett faktum, så för att hålla dig i fas med trenden bör du översätta din webbplats till flera språk.

14 språk är nyckeln till framgång

För att vara ett lönsamt företag idag, så handlar det mycket om att ha en attraktiv produkt eller tjänst. Såklart. Men något som blir mer viktigt i kommunikation en gentemot kunderna är språket. Att bara ha engelska i kommunikationen räcker inte. Enligt en undersökning gjord av Common Sense Advisory under 2015, så bör du översätta din webbplats till 14 olika språk för att nå 80 % av internetanvändarna. Så du bör egentligen ställa dig frågan: vill du öka din försäljning och nå ut till fler, eller inte? Att investera i översättningar av din webbplats ökar köpbenägenheten och sänker risken för att dina besökare på webbplatsen klickar sig vidare till en annan webbplats. 

Anpassa din kommunikation nu!

Att anpassa din webbplats för dina internationella kunder är vägen till framgång. Våra översättare är branschanpassade och lever också i det land där språket de ska översätta till talas. Språk är en färskvara och förnyas hela tiden. När du väljer att översätta din webbplats till andra språk är det därför superviktigt att du använder en duktig översättare som förstår språket och kulturen inom din bransch.

Senaste bloggposter