Paulina Bartkowiak

Paulina Bartkowiak

Vendor Co-ordinator

Paulina Bartkowiak avslutade sommaren 2015 kandidatprogrammet i översättning vid Stockholms universitet (Tolk- och översättarinstitutet). Efter att ha haft praktik på Semantix har hon fått anställning i Vendor Management Team, och hon har även hunnit arbeta som projektledare.

Inlägg av Paulina Bartkowiak

Det är inte helt lätt att veta hur och var man ska marknadsföra sig som översättare. När jag gjorde min praktik på Semantix var jag delaktig i rekryteringen av nya översättare till olika uppdrag. Jag fick då god insikt i vad en översättningsbyrå letar efter och vad de vill veta om oss översättare. Jag kommer här, från en översättare till en annan, ge några tips på hur du kan gå till väga för att fånga potentiella kunders intresse och bli vald till uppdrag. Det finns flera saker som är viktiga för dig som översättare att tänka på.

Mitt namn är Paulina Bartkowiak och jag avslutade precis kandidatprogrammet i översättning vid Stockholms universitet (Tolk- och översättarinstitutet). För att komplettera mina teoretiska översättningsstudier har jag gjort praktik på Semantix,Nordens största språkföretag.