Amesto Translations - en del av Semantix!

I början av mars 2018 kom Semantix och Amesto Translations officiellt överens om att slå sina påsar ihop. Semantix och Amesto Translations drivs båda av en gemensam passion för översättningar, och för att finna lösningar som gör att du som kund både får en översättning av hög kvalitet och tillgång till system som förenklar översättningsprocessen för dig. Tillsammans kan vi erbjuda ett mycket brett utbud av språk- och kommunikationstjänster som inte matchas av någon annan på marknaden idag. Du kan nu dra nytta av 85 års kombinerad erfarenhet av översättningsmarknaden!

Nytt namn - samma människor

Sammanslagningen, och namnbytet som den innebär, påverkar inte samarbetet mellan dig som kund och oss som företag. Du kommer fortfarande att samarbeta med samma snabba och proffsiga medarbetare. Alla dina kontaktpersoner är desamma, men e-postadresserna har ändrats från @amesto.se till @semantix.se såsom i detta exempel fornamn.efternamn@semantix.se

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!

5 fördelar med att Amesto Translations har gått samman med Semantix

  • Du samarbetar nu med den branschledande nordiska översättningsbyrån
  • Du kan dra nytta av ännu fler erfarna och kompetenta medarbetare
  • Du kommer att få ta del av en konstant teknikutveckling, driven av ambitionen att skapa mervärde för dig
  • Du får tillgång till ett ännu större nätverk av översättare men ditt “team” av översättare behöver inte förändras
  • Du kan lita på att dina leveranser håller samma höga kvalitetsnivå
Få en offert

Trygghet i din kommunikationen med alla marknader

Översättningar är en strategiskt viktig produkt och att bara översätta orden till ett annat språk räcker oftast inte för att budskapet ska bli detsamma. Genom att samarbeta med nordens största översättningsbyrå har du en partner som det både är enkelt att jobba med och vars översättningar alltid håller rätt kvalitet.

Mindre företag i vår bransch har svårt att utveckla det teknikstöd som marknaden kräver. Genom sammanslagningen kan vi nu i ännu högre grad investera i effektiv teknik som underlättar för dig som kund. Dessutom blir det enklare att leva upp till högt ställda säkerhetskrav och att se till att samtliga system efterlever GDPR.

Följ oss gärna på Facebook, LinkedIn och Twitter, så kommer du att kunna ta del av intressanta erbjudanden samt tips och råd kring översättning, skrivande och mycket mer, eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan.