Semantix lanserar ny digital plattform för snabbare tolkbokning

För att möta tolkkundernas efterfrågan på användarvänliga webblösningar lanserar Semantix nu marknadens snabbaste bokningssystem som kontaktar tolken och bokar uppdraget i realtid utan att kunden behöver logga in.

Som ett led i Semantix digitala strategi med fokus på användarvänliga, digitala lösningar, lanserar Semantix nu en helt ny plattform för tolkbokning. Kunden kan nu boka sin tolkning i realtid utan att behöva logga in. Plattformen är digital och helt automatiserad. När en bokning sker kontaktar systemet automatiskt tolken och uppdraget bokas direkt. Detta kan göras när som helst, dygnet runt.

– Våra kunder efterfrågar enkelhet när de vill boka tolkning. Det ska gå snabbt och det ska finnas digitalt. Därför har vi under ett par månader utvecklat marknadens snabbaste lösning för att kunna möta det, säger Elisabeth Cardoso da Silva, head of interpreting på Semantix.

Fördelen med den nya bokningstjänsten är att kunden slipper logga in för att boka sin tolk. Bokningen kan ske från platta, mobil eller dator och det går på bara några minuter.

– För oss är det viktigt att svara på våra kunders behov och i det här fallet att snabbare kunna boka sin tolkning. Det ska gå fort, det ska gå att göra i realtid och det ska framför allt vara enkelt. Det är roligt att vi nu får möjlighet att erbjuda en ännu bättre lösning för detta, avslutar Elisabeth Cardoso da Silva.

Semantix är Nordens största språkföretag och har tillhandahållit tolkning, översättning och avancerade språklösningar till den offentliga sektorn och privata företag i mer än 50 år. Semantix omsätter omkring 900 miljoner kronor och arbetar enligt ISO 9001:2015. Koncernen har kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland och representation i Kina, Chile och Spanien. Semantix har omkring 400 anställda och ett omfattande nätverk av tusentals språkspecialister över hela världen. Semantix är majoritetsägt av private equity-fonden Segulah V L.P. 

Mer information: www.semantix.se.

För mer information

Elisabeth Cardoso da Silva, Head of Interpreting, 

elisabeth.cardosodasilva@semantix.se

+46 70 728 20 21Bifogade filerDela