Telia Company väljer Semantix som huvudleverantör av språktjänster

Semantix, ledande leverantör av språktjänster i Norden, har ingått avtal med Telia Company i Finland om leverans av översättningstjänster globalt.

Det treåriga översättningsavtalet gäller från och med den 1 maj 2016. Avsikten är att leverera högkvalitativa översättningstjänster till Telia Company. Som en del av avtalet överförs Telia Companys översättningsteam till Semantix Finland Oy den 1 maj 2016 med sina nuvarande anställningsvillkor. Det här arrangemanget säkrar på lång sikt utvecklingen av översättarnas kompetens.

– Det här är ett tydligt steg i att stärka Semantix inhouse-översättarkompetens och översättningstjänster inom branschen telekommunikation. Vi är glada att få nya duktiga anställda som en del av Semantix och i gengäld kunna erbjuda vår översättnings- och teknikkompetens genom att etablera ett viktigt partnerskap med Nordens ledande telekommunikationsföretag Telia Company, säger Kalle Toivonen, vd för Semantix Finland Oy.

–  Vi är glada att ingå detta avtal med Semantix och ser fram emot ett fruktbart samarbete, säger Tatu Tuominen, chef för Communications and Public Affairs på TeliaSonera.

För mer information

Kalle Toivonen
kalle.toivonen@semantix.fi
+358 40 557 3063Bifogade filerDela