Semantix söker .NET-utvecklare till vårt kontor i Uppsala

Vill du arbeta som .NET-utvecklare på Nordens ledande språkföretag? Drivs du av att utveckla och att arbeta i en högt presterande miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Semantix är Nordens ledande språkföretag med tjänster inom översättning, tolkning och språkutbildning. Semantix är ett expansivt företag som strävar efter att växa organiskt och genom förvärv. För att passa in på Semantix krävs det därför att du som söker har ett lösningsorienterat sinne samt en grundläggande positiv och flexibel attityd till din omgivning. På Semantix arbetar vi utifrån en tydlig värdegrund där du som individ har goda chanser att utvecklas i din yrkesroll. Här ges du stora möjligheter att påverka genom dina erfarenheter och kunskaper. Idéer och egna initiativ värdesätts i en högt presterande miljö.

Om tjänsten

För att kunna leverera över en halv miljon tolkningar och översätta fler än 100 miljoner ord varje år krävs mycket teknik och teknisk kompetens. Utvecklingen går snabbt framåt och Semantix vill utvecklas med den. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra och utveckla våra metoder samt använda de verktyg som gör att vi kan skapa de bästa lösningarna.

Vi arbetar bland annat med:

 

 • .NET – C#
 • Xamarin
 • iOS
 • Android
 • Scrum
 • RabbitMQ
 • WebRTC
 • EPiServer

Semantix IT-avdelning består i dag av 15 medarbetare som alla är placerade på vårt kontor i Uppsala. Du kommer att arbeta i ett team på teknikens framkant och ständigt utvecklas inom rollen. Vi tror på ett nära samarbete mellan de som utvecklar applikationerna och det team som säkerställer den kontinuerliga driften av dem. Vi har ett gemensamt ansvar för att leverera bra tjänster till alla våra kunder. Här får du som medarbetare vara med och bidra till internationella affärer och ett mångkulturellt samhälle. Vi strävar efter att vara engagerade, kundorienterade och professionella och dessa ledord genomsyrar hela verksamheten. På Semantix arbetar vi utifrån en tydlig värdegrund där du som individ har goda möjligheter att utvecklas i din roll.

Din profil

Vi söker efter dig med både längre och kortare erfarenhet från arbete inom .NET-utveckling. Vi ser dessutom gärna att du har extra erfarenhet eller kunskap inom något av följande områden:

 

 • Databaser
 • Mobilappsutveckling
 • Front end-utveckling, gärna med inriktning mot grafisk design och JS

Du har lätt för att lära och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter samt ta till dig ny information. Vi ser det som en självklarhet att du brinner för våra värderingar: engagerad, kundorienterad och professionell.

 

Din ansökan

Känns detta som en spännande tjänst för dig? Rekrytering kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag till karl.jansson@semantix.se.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Karl Jansson på karl.jansson@semantix.se.

Din ansökanDela