Semantix söker säljare

Vi söker en säljare som drivs av att bygga och utveckla kundrelationer.

Om uppdraget

Semantix är ett expansivt företag som strävar efter att växa organiskt och genom förvärv. För att passa in på Semantix krävs det att du som söker har ett lösningsorienterat sinne samt en grundläggande positiv och flexibel attityd till din omgivning. Semantix är ett bolag under ständig tillväxt som vill fortsätta utvecklas. Vi söker därför nu ytterligare en driven säljare till vårt duktiga och härliga säljgäng.

Du kommer i första hand att arbeta med att säkerställa, utveckla och förnya goda kundrelationer. I rollen som säljare kommer du aktivt att arbeta mot att öka koncernens totala nyförsäljning samt med merförsäljning mot utvalda kunder. Som säljare på Semantix fungerar du som ambassadör utåt, för din avdelning och för hela Semantix.

Vi erbjuder

Ett arbete i en stimulerande miljö där du blir en viktig resurs i Semantix säljkår. På Semantix arbetar vi utifrån en tydlig värderingsgrund där du kommer att utvecklas i din yrkesroll och i ditt affärsmannaskap. Här ges du dessutom stora möjligheter att påverka genom dina erfarenheter och kunskaper. Idéer och egna initiativ värdesätts i en högt presterande miljö med mycket frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter

  • Sälja till potentiella nya kunder
  • Skapa merförsäljning hos befintliga kunder
  • Upprätta och genomföra kundplaner
  • Boka kundbesök
  • Presentera och följa upp offerter och avtal
  • Närvara vid kundaktiviteter
  • Vara delaktig i hela affärsprocessen mot dina kunder
  • Vid behov vara delaktig i övergripande offert- eller anbudsarbete
  • Löpande administration i vårt CRM-system

 Din bakgrund

Du har tidigare dokumenterad säljerfarenhet med goda resultat. Du är van att arbeta i en självständig roll och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. För dig är telefonen ett naturligt arbetsredskap och du brinner för mötet med kund både via telefon och på plats. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du som person

Då du kommer att vara Semantix ansikte utåt söker vi dig som är framåt, social, målinriktad och som brinner för kundrelationer. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. Du har en känsla för affärer och motiveras av att arbeta i en högt presterande miljö. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper som servicekänsla, samarbets- och initiativförmåga, flexibilitet och affärsmannaskap. Du trivs i att arbeta i en föränderlig miljö och har ett flexibelt förhållningssätt.

Vill du veta mer eller söka tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Media720. Din ansökan i form av CV och ett personligt brev skickas snarast till veronica.carlson@media720.se. Ange ”Säljare Semantix” i ämnesraden. För mer information om tjänsten kontakta Veronica på 08-554 205 47 eller Björn på 08-554 205 41.

Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt person. Så sök snarast möjligt.

Facklig kontaktperson är David Karlsson, unionen.david@semantix.se, tel. 090-200 88 51

Läs om tjänsten på Media 720:s egen webbplats.

Hur du söker tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Media720. Din ansökan i form av CV och ett personligt brev skickas snarast till veronica.carlson@media720.se. Ange ”Säljare Semantix” i ämnesraden. För mer information om tjänsten kontakta Veronica på 08-554 205 47 eller Björn på 08-554 205 41.Dela