Semantix översättningsbyrå – nyckeln till bättre affärer

Tillgänglighet, snabb kommunikation och bättre affärer. Allt hänger på översättningarna av dina texter. Vi vet att försäljningen ökar med 25 % när du översätter dina texter till målgruppens eget språk. Vi erbjuder översättningar av hög kvalitet med korta leveranstider till ett bra pris. Eftersom vi är Nordens största översättningsbyrå har vi det största nätverket med översättare för alla branscher.

Vill du kunna beställa översättningar direkt från det system som du jobbar i varje dag?

Med hjälp av våra konnektorer kan du göra precis det, AutoConnect-lösningarna är integrerade i ditt CMS eller PIM-system. De gör att du kan hantera dina översättningar snabbare och säkrare än någonsin och dessutom utan att varken behöva kopiera text eller fundera över filformat.

AutoConnect Episerver

AutoConnect Paligo

AutoConnect WordPress

Vill du också kunna minska din time-to-market med två år?

Se filmen om hur Bonnier Medibas kunde minska sin time-to-market med så mycket som två år genom att översätta sin medicinska databas.

Hantera dina översättningar online

Att hantera sina uppdrag online har flera fördelar. Förutom att all hantering blir enklare och att du får översikt är det också säkrare. Fyll i formuläret så skickar vi dig inloggningsuppgifter till vår kundportal.

Hantera dina översättningar online

Branscher

Vi minskade vår time-to-market med 2 år när vi anlitade Semantix för översättningen av Medibas.

Mikael Nestius, Bonnier Media

Att översätta ord kan alla göra. Att använda Semantix för att göra översättningarna både i volym och detalj, det är ovärderligt för oss.

Jessica Arkinger, Head of Marketing Ejendals