Vad är Semantix Translation add-on för Episerver?

Allteftersom företaget växer ställs högre krav på effektivitet i arbetet med språkversioner på webbplatsen. Det ska gå snabbt att lägga till språk på webbplatsen. Och om texten skrivs om ska alla språkversioner på webbplatsen uppdateras. Med Semantix Translation add-on för Episerver blir arbetet med både uppdateringar och nya språk på webbplatsen mycket enklare.

Hur fungerar Semantix Translation add-on för Episerver?

I Semantix Translation add-on för Episerver väljer du vilka sidor i webbplatsen som ska översättas. Med ett par klick exporterar du texten på de valda sidorna till en xml-fil som du skickar till Semantix för översättning.

När översättningen sedan är klar importerar du med några klick de översatta sidorna och blocken, som lägger sig på rätt ställe och med rätt typografi på webbplatsen.

Hur mycket tid sparar Semantix Translation add-on för Episerver?

Eftersom du slipper kopiera och klistra in texterna som ska översättas i ett textdokument har du sparat mycket tid redan innan översättningen. Lika mycket tid sparar du efter översättningen då du slipper kopiera och klistra in texterna.

Hur påverkar översättningar av webbplatsen rankningarna i Googles resultat?

En översatt webbplats rankas högre i Googles sökresultat. Dessutom visas den i Googles sökresultat i de länder där språket talas.

Kan jag få en demonstration av Semantix Translation add-on för Episerver?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en demonstration av Semantix Translation add-on för Episerver.