Semantix InstantConnect för översättning av PIM-texter

Semantix InstantConnect för inRiver PIM hjälper dig att snabbt lansera nya produkter på nya språk utan att behöva klippa och klistra eller manuellt exportera produkttexter. InstantConnect är helt integrerad i inRiver PIM, och låter dig bestämma vad som ska översättas med ett knapptryck - Semantix InstantConnect hanterar resten.

Vad är PIM?

Många företag saknar idag ett effektivt arbetssätt för hantering av produktinformation vilket resulterar i dubbellagring, inkonsekvens och att information inte kvalitetssäkras.

Genom att använda ett PIM-system centraliseras processerna och alla i företaget som jobbar med produktinformation kan utgå från en gemensam datakälla. Integrationer med nya försäljningskanaler, såsom e-handel, blir mindre kostsamma då informationen inte är utspridd i flera olika system.

Exempel på försäljningskanaler kan vara: e-shop, produktkatalog, nyhetsbrev, kampanjutskick, nyhetsmejl etc. 

Vad är inRiver?

inRiver är ett svenskt företag som är marknadsledande i Norden för PIM-system. Deras system heter inRiver PIM.

Vad är InstantConnect?

InstantConnect är ett samlingsnamn för Semantix utbud av ”connectors”, som skapar en automatiserad översättningsprocess genom att man sammankopplar t.ex. kundens CMS och PIM-system med Semantix API kallat SesamConnect.

Vad är InstantConnect – inRiver PIM?

InstantConnect – inRiver PIM är en tilläggsprogramvara för inRiver PIM som möjliggör en automatiserad översättningsprocess för kunden vad gäller bl.a. export av material för översättning/import av översatt material.

Ersätter InstantConnect för InRiver PIM Semantix add-on för översättning i Episerver?

Nej, Episerver är ett webbpubliceringssystem och InRiver PIM ett produktinformationssystem som kan fungera som en datakälla för Episerver.

Beroende på ditt företags setup och behov kan båda tjänsterna vara intressanta. 

Vilka fördelar har Semantix InstantConnect för mig som arbetar i PIM-system?

InstantConnect har fördelen att du kan lansera nya produkter snabbare och på alla marknader samtidigt i och med att du kan översätta och publicera produkttexterna på flera språk samtidigt. Med InstantConnect slipper du klippa och klistra eller manuellt exportera produkttexter för översättning.

Hur mycket tid kan jag spara om jag använder Semantix InstantConnect?

Du sparar all den tid du och dina kollegor tidigare lade på administrationen av översättningar.

Kan man lägga upp fler språk samtidigt i systemet med hjälp av Semantix InstantConnect?

När du ska lansera en eller flera produkter i flera länder använder du Semantix InstantConnect för att automatisera översättningen av dina texter till språken som dina målgrupper talar. Resultatet blir lansering samtidigt i alla länder på alla språken. Visste du att dina affärer ökar med 25 % om kommunikationen förs på målgruppens eget språk?

Kan jag få en demo av InstantConnect?

Ja, boka en tid med din kontaktperson på Semantix för ett webbseminarium eller personligt möte.

Kan jag följa arbetets gång i Semantix InstantConnect?

Ja, du har full kontroll över alla pågående och avslutade översättningsprojekt.

Kan jag ha direktkontakt med översättaren i Semantix InstantConnect?
Ja, i den mån att du kan ge feedback till översättaren på en genomförd översättning.

Hur beställer jag Semantix InstantConnect?

Tala med din kontaktperson på Semantix eller mejla contact@semantix.se.

Hur ser abonnemangsformen ut?

Vi erbjuder två abonnemangsformer: 12 månaders bindningstid med fakturering per kvartal eller att du betalar hela kostnaden i förskott, och då bjuder vi på en månadsavgift.

Ingår översättningen också?

Nej, du betalar separat för översättningskostnaderna enligt det avtal du tecknar med Semantix.

Hur installerar jag InstantConnect?

Installationen av InstantConnect i inRiver PIM sker med hjälp av ditt företags interna IT-resurser eller en extern s.k. solution partner till inRiver (se www.inRiver.com). Det är du som anlitar ditt företags solution partner för att få hjälp med installationen.

Hur lång tid tar det att installera?

Vi har fått en uppskattning på 6–8 timmar från en av inRivers solution partners, men det beror såklart på hur er installation ser ut.

Vilken version av inRiver PIM stöder Semantix InstantConnect?

Semantix InstantConnect – inRiver PIM är byggd för inRiver PIM 6.3. Har du en senare version och är intresserad av Semantix InstantConnect ta kontakt med Semantix.

Fungerar Semantix InstantConnect med såväl mjukvaran (rich client/desktop version) som webbversionen?

Semantix InstantConnect – inRiver PIM är utvecklad för webbversionen.

Ingår uppdateringar?

Semantix säkerställer att InstantConnect – inRiver PIM hålls uppdaterad och kompatibel med uppdateringar från inRiver inom den helversion som kundens installation av inRiver PIM hade vid tidpunkten för installationen av InstantConnect – inRiver PIM.