Episerver-koppling för enkel översättning av hemsidor

Att översätta företagets hemsida är det mest kostnadseffektiva sättet att komma in på en ny marknad. Vi vet dock att det kan vara mycket krävande och tidsödande att hålla webbplatsen uppdaterad på alla språk. Därför har vi skapat AutoConnect! Med vår enkla Episerver-koppling kan ni översätta er hemsida och öka antalet besökare på nolltid.

Intresserad? Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig. Är du osäker på om ni behöver ett insticksprogram för ert API? Fortsätt läsa om du vill veta mer om vilka möjligheter vårt översättningsverktyg erbjuder.

Översätt innehåll med enkel koppling till Episerver

Episerver är ett innehållshanteringssystem (Content Management System, CMS), d.v.s. en plattform där företag kan hantera innehåll, e-handel och digital marknadsföring. Tyvärr finns det inget översättningstillägg i Episerver som standard, och det är där vi kommer in. Vi erbjuder ett enkelt och funktionellt sätt att skapa flerspråkiga webbplatser.

Vår API-lösning är en koppling för översättning av webbplatser som integreras i er Episerver-plattform. Därmed kan ni skicka iväg er webbplats för översättning (antingen enskilda delar eller som helhet) direkt från Episerver med bara några få klick. Med Semantix AutoConnect är ert CMS helt integrerat i översättningsprocessen. Den automatiska processen frigör dessutom tid som ni kan lägga på huvudverksamheten.

Behöver jag skapa en flerspråkig Episerver-sida?

Har ni redan insett att alla globala företag har flerspråkiga webbplatser? Om ni riktar er till internationella, icke engelsktalande målgrupper är det viktigt att webbplatsen finns på kundernas egna språk. En flerspråkig webbplats eller internetbutik ger företaget konkurrensfördelar. Att på egen hand hålla webbplatsen uppdaterad på alla olika språk kan dock vara ett krävande arbete. Som tur är kan ni med några enkla åtgärder skapa en flerspråkig webbplats utan att spendera flera miljoner och investera massor av tid.

Med vår översättningskoppling för Episerver kan ni skapa exakt den webbplats företaget behöver – snabbt, enkelt och till en blygsam kostnad. Ni kan hålla innehållet uppdaterat på så många språk ni vill, och ni får tillgång till våra bästa översättare – allt bara ett klick bort! Vi tillhandahåller översättningar till mer än 170 språk. 

Varför investera i en professionell översättningskoppling för ert CMS?

Behöver ni ett översättningsverktyg men är osäkra på om ni ska investera i en professionell API-lösning? Allt handlar om värde: 1. Vill ni att era besökare ska förstå ert budskap och vad ni säljer? 2. Vill ni bygga ett starkt varumärke och ge ett pålitligt intryck?

Om svaret är ja är bra översättningar av stor vikt. Det finns enkla och kostnadsfria översättningsprogram (widgets) som ni kan lägga till på webbplatsen så att besökarna själva kan skapa omedelbara översättningar. Den typen av verktyg är dock aldrig perfekta och kan vara på gränsen till oprofessionella på en seriös, affärsinriktad webbplats. Undersökningar har visat att språkliga fel har negativ inverkan på ett företags varumärke, och att man kan framstå som opålitlig. Inget slår en översättning utförd av en professionell, mänsklig översättare. Med vårt Episerver-tillägg får ni tillgång till de bästa översättarna med bara några få klick och frigör samtidigt tid.

Hur fungerar översättningskonnektorn till Episerver?

Om ni redan har en flerspråkig webbplats vet ni hur jobbig och tidskrävande översättningsprocessen kan vara. Bara att skapa och uppdatera innehåll kräver mycket arbete. Om man dessutom behöver anlita översättare, samordna arbetet, granska, korrigera och eventuellt klippa och klistra in den färdiga texten i webbplatsens olika språkversioner blir det inte mycket tid över för själva kärnverksamheten, d.v.s. att skapa bra innehåll.

Om ni investerar i en API-lösning för översättning behöver ni inte ödsla tid på att klippa och klistra. Vår Episerver-koppling sköter arbetet åt er! I Episerver-gränssnittet kan ni skicka iväg er webbplats (hela eller enskilda delar) för översättning direkt till våra översättare. När översättningen är klar skickas filerna automatiskt tillbaka till rätt plats i ert CMS. Spara tid och pengar genom att låta proffsen göra arbetet åt er.

Fördelarna med AutoConnect


Bättre översikt över era översättningar genom bl.a. bevakning av översättningsprocessens status i realtid

Ni behöver inga externa program eftersom insticksprogrammet är tillgängligt i Episerver

Med AutoConnect skapas en direkt, automatisk länk mellan ert Episerver-system och Semantix

Enkel och kostnadseffektiv hantering

Effektivt översättningsflöde med flexibel hantering av metadata

Konsekventa översättningar

Öka produktiviteten och publicera mer flerspråkigt innehåll

Förbättra avkastningen genom att frigöra resurser och minska kostnaderna

Förhindra att fel smyger sig in när text klipps och klistras, samt vid filöverföring och ftp-uppladdning

Beställ översättningar när det passar er

Enkel installation och uppdatering

- Få tillgång till de bästa översättarna utan väntetider

Installation, implementering och support

Vi är tillgängliga för våra kunder. Oavsett om det gäller implementering av våra API-lösningar/insticksprogram, installation och konfiguration av moduler eller teknisk support finns vi till hands. 

Stöd för: Episerver CMS & Episerver Commerce. Insticksprogrammet uppdateras kontinuerligt till den senaste versionen av Episerver och du som kund har kontroll över uppdateringarna.