WordPress-plugin för översättning av hemsidor

Att översätta företagets hemsida är det mest kostnadseffektiva sättet att komma in på en ny marknad. Vi vet dock att det kan vara mycket krävande och tidsödande att hålla webbplatsen uppdaterad på alla språk. Med vårt enkla WordPress-plugin kan ni översätta er webbplats och öka antalet besökare på nolltid.

Intresserad? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Är du osäker på om ni behöver ett insticksprogram? Fortsätt läsa om du vill veta mer om vilka möjligheter vårt översättningsverktyg erbjuder.

Hur kan jag göra min WordPress-sida flerspråkig?

WordPress är ett program med öppen källkod som används för att skapa webbplatser. Det finns flera miljoner webbplatser som drivs med WordPress, bl.a. bloggar och både små och stora företag. WordPress hanterar inte flera språk som standard men har stöd för insticksprogram, och det är där vi kommer in! Vi erbjuder ett enkelt och funktionellt sätt att skapa flerspråkiga webbplatser. Vårt insticksprogram är en översättningslösning som integreras i er WordPress-plattform.

Därmed kan ni skicka iväg er hemsida för översättning (antingen enskilda delar eller som helhet) direkt från Wordpress med bara några få klick. Ert CMS blir därmed helt integrerat i översättningsprocessen. Frigör tid och spara pengar genom att låta oss sköta översättningsprocessen.

Skapa en flerspråkig webbplats med WPML

Semantix är officiell partner till WPML (WordPress Multilingual), ett WordPress-kompatibelt insticksprogram som kan användas för att göra webbplatser flerspråkiga. WPML är branschstandard för översättning i WordPress. När ni skapar en flerspråkig webbplats med WPML får ni tillgång till våra bästa översättare med bara några få klick.

Vi tillhandahåller översättningar till mer än 170 språk. Den automatiska processen frigör dessutom tid som ni kan lägga på huvudverksamheten. Vårt WordPress-plugin är en skalbar, användarvänlig och stabil lösning.

Ska jag skapa en flerspråkig WordPress-sida?

Har ni redan insett att alla globala företag har flerspråkiga webbplatser? Om ni riktar er till internationella, icke engelsktalande målgrupper är det viktigt att webbplatsen finns på kundernas egna språk. En flerspråkig webbplats eller internetbutik ger företaget konkurrensfördelar.

Som tur är kan ni med några enkla åtgärder skapa en flerspråkig webbplats utan att spendera flera miljoner och investera massor av tid. Med vårt översättningsplugin kan ni skapa exakt den webbplats företaget behöver – snabbt, enkelt och till en blygsam kostnad.

Hur fungerar pluginprogrammet för översättning av hemsidor?

Att översätta en webbplats medför normalt mycket administrativt arbete. Man måste samla ihop alla texter som ska översättas, anlita översättare, samordna arbetet, granska och korrigera texterna och slutligen kopiera och klistra in den färdiga texten i alla olika språkversioner av webbplatsen. Med WPML behöver ni inte hantera översättningsprocessen själva.

När ni har installerat vårt insticksprogram kan ni skicka iväg texten som ska översättas – allt från en enskild textrad till flera tusental ord – direkt från översikten i WordPress. När översättningen är klar skickas filerna automatiskt tillbaka till rätt plats i ert CMS – inget klippande och klistrande. Vårt WPML-plugin söker automatiskt efter färdiga översättningar, och innehållet kan publiceras automatiskt eller manuellt av era redaktörer/administratörer. Med hjälp av WPML slipper du som kund en hel del administrativt arbete samtidigt som integrationen möjliggör ett snabbare flöde.

Varför ska jag investera i ett professionellt översättningsplugin för vårt CMS?

Behöver ni ett översättningsverktyg men är osäkra på om ni ska investera i ett professionellt insticksprogram? Att verka på den internationella arenan medför ett antal stora utmaningar, och ofta krävs relevant kommunikation på flera olika språk. Att på egen hand hålla webbplatsen uppdaterad på alla olika språk kan dock vara ett krävande arbete. Det finns enkla och kostnadsfria program (widgets) för webbplatsöversättning som ni kan lägga till på er webbplats, men den typen av verktyg är aldrig perfekta och kan framstå som oprofessionella på en seriös, affärsinriktad webbplats.

Inget slår en översättning utförd av en professionell, mänsklig översättare. Genom att installera vårt översättningsplugin får ni tillgång till de bästa översättarna med några få klick. Om ni fortsätter att sköta det administrativa arbetet själva får ni också mindre tid att fokusera på själva huvudverksamheten. Spara tid och pengar genom att låta proffsen göra arbetet åt er.

Fördelarna med WPML

- Bättre översikt över era översättningar genom bl.a. bevakning av översättningsprocessens status i realtid

- En direkt, automatisk länk skapas mellan WPML och Semantix

- Enkel och kostnadseffektiv hantering

- Effektivt översättningsflöde med flexibel hantering av metadata

- Konsekventa översättningar

- Automatisk eller manuell publicering

- Anpassningsbara standardinställningar

- Öka produktiviteten och publicera mer flerspråkigt innehåll

- Förbättra avkastningen genom att frigöra resurser och minska kostnaderna

- Förhindra att fel smyger sig in när text klipps och klistras, samt vid filöverföring och ftp-uppladdning

- Beställ översättningar när det passar er

- Enkel installation och uppdatering

- Få tillgång till de bästa översättarna utan väntetider

Installation, implementering och support

Semantix är officiell partner till WPML och all support hanteras direkt av WPML.

Vi är tillgängliga för våra kunder. Oavsett om det gäller implementering av våra API-lösningar/insticksprogram, installation och konfiguration av moduler eller teknisk support finns vi till hands och gör vårt allra bästa för att se till att ni får den hjälp ni behöver. Om du behöver inloggningsuppgifter till din API-koppling, kontakta din Account Manager på Semantix eller mejla oss på info@semantix.se