Språkgranskning och korrekturläsning

  • Alla sorters texter och på fler än 170 språk.

  • Med korrekt stavning och grammatik framstår ditt företag som mer trovärdigt.

  • En tydlig och korrekt text minskar risken för missförstånd. 


Ring oss på 0770 45 74 00 eller kontakta oss via formuläret, så återkommer vi till dig inom kort. 

Vi erbjuder språkgranskning/korrektur av:

årsredovisningar, webbsidor, tal, avhandlingar, säljbrev, marknadsföringsmaterial, tidskrifter, jobbannonser, digitala tidningar, artiklar ... 

Endast din fantasi sätter gränser för vad vi kan granska åt dig!

Engelsk språkgranskning

Vi erbjuder korrekturläsning på så gott som alla språk, och det inkluderar även ett av våra mest efterfrågade språk - engelska. Även om du är väldigt duktig på engelska kan det uppstå små felaktigheter. 

Låt oss hjälpa dig förbättra din text!

Vad kostar det?

Priset varierar beroende på typ av dokument, kvalitet på texten och hur snabbt du behöver det tillbaka. Det bästa är därför att mejla oss dokumentet och önskad leveranstid så återkommer vi snarast med en offert.

Mejla oss

Professionell korrekturläsning, varför behövs det?

Det är inte ovanligt att företag förlorar kontrakt på grund av dåliga språkkunskaper. En professionell korrekturläsning eller språkgranskning är avgörande för att undvika detta. Fördelarna med en professionell korrekturläsning är att en av våra lingvister, som har språket som modersmål, läser texten och kontrollerar stavning och grammatik, samt ger dig förslag på hur du kan förbättra dina texter när det gäller flyt och terminologi. Semantix erbjuder korrekturläsning av alla sorters texter och på fler än 170 språk. 

Vill du veta mer om Semantix eller om våra tjänster inom språkgranskning?

Du kan nå oss på chatt, telefon eller e-post, eller så fyller du i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.