Translation made easy


Få fullständig kontroll över dina översättningsprocesser via ett användarvänligt gränssnitt med Semantix Language HUB.

Boka en demo

Få tillgång till allt på en och samma plats


Med Language HUB kan du beställa en översättning, hålla koll på aktuella beställningar och orderhistorik m.m. från ett användarvänligt och anpassningsbart gränssnitt.

Håll arbetet igång, oavsett var du befinner dig


Få tillgång till Language HUB när du är på resande fot. Med det användarvänliga, effektiva gränssnittet kan du enkelt skapa och hålla koll på dina översättningar och även kontrollera terminologin så att du marknadsför ditt varumärke på ett konsekvent sätt mot omvärlden.

Har vi nämnt kostnadsbesparingarna?

Genom att välja rätt tjänst kan du minska kostnaderna, förkorta leveranstiden och sprida ditt varumärke snabbare.

Victory

Så här fungerar det

Beställ din översättning

När innehållet är klart för översättning kan du enkelt lägga en beställning eller upprätta en offert med det förenklade arbetsflödet. Du kan till och med återanvända tidigare beställningar för att snabbt beställa återkommande eller liknande översättningar.

Få fullständig kontroll över översättningsprocessen

Övervaka varje översättning från början till slut och få koll på exakt när du kan förvänta dig leverans.

Se helheten

Övervaka översättningsprocessen, kostnader och mycket mer med hjälp av Language HUB:s anpassningsbara rapporteringsverktyg.

En ändamålsenlig tjänst


Oavsett om du bara behöver förstå kontentan av en text eller behöver ett perfekt innehåll som kommer att läsas av miljontals människor, kan du med Language HUB välja den tjänst som passar dina behov bäst.

Tilläggstjänster för dina behov

Förbättra din Language HUB-upplevelse med en rad användbara tilläggstjänster. Tilläggstjänsterna i Language HUB ger dig verktyg som underlättar vardagen – allt från expressöversättningar av mindre uppdrag på en timme till säker maskinöversättning och mycket mer.

Händer

Vikten av Language HUB

Fullständig kontroll över alla dina översättningar

  • Semantix Language HUB ger dig en komplett översikt över dina översättningsprocesser. Du behöver inte längre lägga beställningar via e-post och spåra dem via Excelblad – du gör allt i Language HUB.

Bli effektivare med termdatabaser och minnessökning

  • Ditt varumärke är ditt ansikte utåt mot omvärlden, och det måste vara konsekvent. Med Language HUB på din mobila enhet kan du enkelt nå terminologin för ditt varumärke oavsett var du befinner dig.

Vill du boka en demo?


Vänligen ange dina kontaktuppgifter och välj vilken produkt du vill ha en demonstration av i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Meddelande är valfritt.

Välj produkt