Översätt din text direkt med toppmodern och säker teknik


Översätt ditt innehåll snabbt och enkelt med vårt maskinöversättningsverktyg som uppfyller även de striktaste säkerhetsbestämmelserna.

Boka en demo

Skydda dina data


Maskinöversättning innebär att en översättning skapas av en dator utan mänsklig inblandning. Maskinöversättning (MT) har blivit mycket populärt de senaste åren, men kostnadsfria webbaserade MT-verktyg lagrar och behandlar din konfidentiella information, vilket eventuellt inte överensstämmer med organisationens dataskyddspolicy. Med Semantix Secure Machine Translation (Secure MT) har vi löst detta genom att lagra dina data i ett slutet system som aldrig når offentligheten.

sack

Obegränsad kapacitet

Secure MT tar hand om allt ditt innehåll, oavsett hur mycket du behöver ha översatt.

Hastighetsmätare

Snabba leveranstider

Översätt ditt innehåll med nästan omedelbara resultat.

user secret

Hög säkerhet

Dina data krypteras och skickas på ett säkert sätt – inga filer sparas i systemet.

Kostnadseffektivt, snabbt och säkert


Den främsta orsaken till säkerhetsöverträdelser är att de flesta företag inte tillhandahåller ett säkert alternativ till sina medarbetare. Med Semantix Secure MT får dina medarbetare tillgång till en säker översättningstjänst för professionellt bruk som garanterar att översättningen utförs i ett slutet system via krypterad överföring (över SSL). Förutom att förhindra säkerhetsöverträdelser är Secure MT en kostnadseffektiv och tidsbesparande översättningslösning.

Så här fungerar det

Logga in från valfri plats


Använd det enkla webbaserade gränssnittet för att logga in från vilken dator som helst inom organisationen.

Översätt hela filer


Säg hejdå till långtråkig kopiering och inklistring. Med Secure MT kan du översätta hela filer utan att ändra originaldokumentets formatering.

Skräddarsydd efter dina behov


För att säkerställa att ditt maskinöversatta innehåll är helt korrekt och av toppkvalitet kan vi hjälpa dig att bygga upp en maskinöversättningsmotor som är skräddarsydd efter din specifika bransch eller ditt ämnesområde.

En prisvärd, enkel lösning


Börja översätta direkt med Secure MT:s webbaserade gränssnitt. Vår skalbara lösning har en låg månadsavgift baserat på antalet användare. Om du behöver hjälp kan du när som helst kontakta vår kundsupport (som naturligtvis ingår i månadsavgiften).

Lätt att komma igång, enkelt att använda

Inledande möte

Efter att du har kontaktat oss kommer vi att planera in ett möte där vi diskuterar dina behov.

Demonstration av produkten

Om du vill kan vi komma och demonstrera hur Secure MT fungerar.

Provperiod

Prova produkten så att du och dina kunder får möjlighet att lära er att använda verktyget.

Kom igång

Börja använda Secure MT i din organisation genom att registrera dig och logga in – det blir inte enklare än så.

Löpande support

Du kan när som helst kontakta vår kundservice.

När ska Semantix Secure MT användas


Secure MT är en perfekt lösning om du behöver snabba resultat för att förstå kontentan av manualer, e-postmeddelanden, webbinnehåll, uppdateringar i sociala medier och annat innehåll som skrivits på ett främmande språk. Secure MT säkerställer dessutom, vilket är ännu viktigare, att ditt konfidentiella innehåll inte görs tillgängligt för någon annan.

Förbättra dina översättningar

chart line upwards

Tränad maskinöversättningsmotor

Förbättra kvaliteten på Secure MT genom att mata in innehåll som är specifikt för din organisation eller bransch. På så sätt kan du ”träna” maskinen, vilket ger mer skräddarsydda och naturliga översättningar.

user

Lägg till mänsklig inblandning för bättre resultat

Om innehållet i t.ex. anbud och teknisk dokumentation måste vara helt korrekt kan du låta en av våra professionella översättare efterredigera ditt maskinöversatta innehåll för bästa möjliga resultat.

Vikten av säker maskinöversättning

  • Det blir allt svårare att uppfylla datasäkerhetskraven. Genom att översätta ditt innehåll på ett säkert sätt med hjälp av Semantix Secure MT får du en sak mindre att oroa dig för.

  • Med den ständigt ökande mängden information som genereras av företag världen över kan maskinöversättning hjälpa dig att hålla dig uppdaterad på ditt eget språk – och med Secure MT kan du dessutom göra det på ett säkert sätt.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!