Regler och villkor

Semantix översättningsbyrå – nyckeln till fler affärer

Tillgänglighet, snabb kommunikation och bättre affärer. Allt hänger på översättningarna av dina texter. Vi vet att försäljningen ökar med 25 % när du översätter dina texter till målgruppens eget språk. Vi erbjuder översättningar av hög kvalitet med korta leveranstider till ett bra pris. Eftersom vi är Nordens största översättningsbyrå har vi det största nätverket med översättare för alla branscher.

Inte bara översättning

För automatisering av översättningsflödet erbjuder Semantix översättningsbyrå integration och tekniska lösningar som effektiviserar administrationen och sparar tid. Våra system borgar för säker filhantering och konvertering.

Våra översättningstjänster

Vi är en översättningsbyrå som erbjuder branschanpassade översättningar inom alla ämnesområden. Vi översätter allt ifrån juridiska dokument, hemsidor, medicinska dokument och programvaror till tekniska manualer och marknadsföringstexter. Vi har ett flertal tekniska lösningar för översättning av webbplatser, PIM-texter, produkttexter och mycket, mycket mer.

Vår hantering av ditt företags texter och ditt företags terminologi skapar konsekvens i din kommunikation. Vi tar fram termdatabaser och skapar översättningsminnen åt dig vilket gör att dina översättningar blir både enhetliga och mer kostnadseffektiva.

Våra översättare

Som Nordens största översättningsföretag har vi ett stort nätverk av ämnesspecialiserade översättare. Semantix översättare klarar de höga kvalitetskrav vi ställer på dem och arbetar enligt ISO 9001:2015.

Varför välja Semantix översättningsbyrå?

Det finns en hel del anledningar till varför du ska anlita Semantix som översättningsbyrå. Här kommer några.

✔ Vi har nöjdkundgaranti.

✔ Vi är ISO-certifierade.

✔ Vi erbjuder översättningar till och från alla språk.

✔ Vi har ämnesspecialiserade översättare som kan din bransch.

✔ Vi erbjuder auktoriserad översättning.

✔ Våra översättare är knutna till sekretessavtal.

✔ Vi har expressleverans.

✔ Vi erbjuder integration och tekniska lösningar för automatisering av översättningsflödet.

Cookies

Vi använder cookies för att göra ditt besök på vår webbplats ännu bättre. Genom att fortsätta
använda webbplatsen så godkänner du detta.