Regler och villkor
Beta

Jag vill beställa eller få pris på översättning

Välkommen till vår sida för att beställa, be om pris eller både och! Här ger vi dig pris på direkten när beställningen innehåller max 2000 ord. Om du har mer än 2000 ord som behöver översättas så skickar vi dig priset inom 24 timmar. Du väljer givetvis om du vill beställa nu eller senare.

1. Är du företag, avtalskund eller privatperson?

2. Välj språk

3. Ladda upp din text

Avbryt Spara till fil
Du kan också klistra in texten eller skriva in den här.

4. Kontaktuppgifter

Summering

 • Översättning från

 • Översättning till

  • Summa: 0 kr (exkl. moms)
  • *Lägsta pris för en beställning är 950 kr (exkl. moms)
  • Vi vill leverera den bästa kvalitén på snabbast tid till dig. Vi kontaktar dig med pris och villkor när vi fått din förfrågan.

  Utifrån det material och den information du har lämnat kan vi tyvärr inte ge något pris direkt. Vi återkommer inom 24 timmar med en offert anpassad efter dina specifika önskemål.

  Eftersom du har valt expressleverans så behöver vi återkomma till dig med pris och villkor. I dagsläget har vi inte möjlighet att lämna direktpris för den valda språkkombinationen.. Fråga efter en offert så kontaktar vi dig inom 24 timmar med en prisuppgift.

  Avtalskund

  För att kunna erbjuda de priser och villkor du som avtalskund har ber vi att få återkomma till dig när vi fått din beställning.

  Privatperson

  När du som privatperson beställer översättningar behöver vi din betalning i förskott. När du gjort din beställning här får du ett mejl med betalningsinformation och ett referensnummer som du anger när du betalar.

  Du måste acceptera våra allmänna villkor

  Stort tack för din beställning!

  Tack för ditt material! Inom en halvtimme får du ett mejl med ett ärendenummer. Om du har kompletterande information eller behöver komma i kontakt med oss, mejlar du oss säkrast på contact@semantix.se eller ringer 0770 45 74 00.

  Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

  Kärt barn har många namn. Kakor är små textfiler som sparas i din dator/telefon och med hjälp av dessa kan vi göra ditt besök på vår hemsida ännu bättre. Om du fortsätter att använda sidan så tillåter du detta.

  Här kan du läsa mer om kakor och hur du tar bort dem