Regler och villkor

Jag vill beställa eller få pris på översättning

Välkommen till vår sida för att beställa, be om pris eller både och! Här ger vi dig pris på direkten när beställningen innehåller max 2000 ord. Om du har mer än 2000 ord som behöver översättas så skickar vi dig priset inom 24 timmar. Du väljer givetvis om du vill beställa nu eller senare.

1. Är du företag, avtalskund eller privatperson?

2. Välj språk

Har du filer med mer än ett språk att översätta från? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

3. Ladda upp din text

Avbryt Spara till fil
Du kan också klistra in texten eller skriva in den här.

4. Kontaktuppgifter

Du måste ange namn
Du måste ange organisation
Du måste ange kontaktperson
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett telefonnummer
Du måste ange ett företag

Summering

 • Översättning från

 • Översättning till

  • Summa: 0 kr (exkl. moms)
  • *Lägsta pris för en beställning är 950 kr (exkl. moms)
  • Vi vill leverera den bästa kvalitén på snabbast tid till dig. Vi kontaktar dig med pris och villkor när vi fått din förfrågan.

  Utifrån det material och den information du har lämnat kan vi tyvärr inte ge något pris direkt. Vi återkommer inom en arbetsdag med en offert anpassad efter dina specifika önskemål.

  Eftersom du har valt expressleverans så behöver vi återkomma till dig med pris och villkor. I dagsläget har vi inte möjlighet att lämna direktpris för den valda språkkombinationen.. Fråga efter en offert så kontaktar vi dig inom 24 timmar med en prisuppgift.

  Avtalskund

  För att kunna erbjuda de priser och villkor du som avtalskund har ber vi att få återkomma till dig när vi fått din beställning.

  Privatperson

  När du som privatperson beställer översättningar behöver vi din betalning i förskott. När du gjort din beställning här får du ett mejl med betalningsinformation och ett referensnummer som du anger när du betalar.

  Statligt ramavtal

  Här kan du göra beställningar enligt Kammarkollegiets ramavtal för språk- och översättningstjänster. För att kunna erbjuda de priser och villkor som gäller enligt avtal ber vi att få återkomma till dig när vi fått din beställning.

  Du måste acceptera våra allmänna villkor

  Stort tack för din beställning!

  Tack för ditt material! Inom en halvtimme får du ett mejl med ett ärendenummer. Om du har kompletterande information eller behöver komma i kontakt med oss, mejlar du oss säkrast på contact@semantix.se eller ringer 0770 45 74 00.

  Cookies

  Vi använder cookies för att göra ditt besök på vår webbplats ännu bättre. Genom att fortsätta
  använda webbplatsen så godkänner du detta.