Boka tolk hos Semantix tolkförmedling!

Hos oss kan du boka tolkning dygnet runt. Vi har tolk för konferensen, tolk för affärsmötet, tolk på plats, tolk över telefonen, videotolk och tolk i din PC. Eftersom vi är Europas största tolkförmedling har vi stor tillgång på tolkar med specialisering. Boka online eller ring 0770-45 74 00.

Beställ login

Vill du logga in och hantera alla dina bokningar i kundportalen men saknar login? Beställ här.

Vilken tolkmetod passar dig bäst?

Kontakttolkning

När du behöver tolken på plats är kontakttolk det bästa alternativet.  Kontakttolkning är det traditionella formen av tolkning. Läs mer.

Telefontolkning

Vid telefontolkning finns tolkanvändaren och klienten på plats i samma rum men tolken är med per telefon. Läs mer.

Videotolkning

När man tolkar via video är det likt telefontolkning med tolkanvändaren och klienten på plats i samma rum men med tolken med på video istället för i telefonen. Läs mer.

Tolkning på konferens (simultantolkning)

Vid simultantolkning på konferens sker tolkningen samtidigt som föreläsaren talar med 3-5 sekunders fördröjning. Läs mer.

On demand-tolkning

Tolkning via app som gör att du når en tolk direkt, dygnet runt och utan förbokning. Läs mer.

Tolkning på affärsmötet

Tolken följer med dig på mötet och tolkar under t.ex. en affärsförhandling. Tolken tolkar några några meningar i taget. Läs mer.

Avistatolkning

Avista-tolkning är när tolken läser upp ett dokument i samband med en tolkning. Denna tjänst bokar du när du bokar ditt tolksamtal. Läs mer.

Top 5 Global Interpreting Leader

Semantix rankas som ett av fem främsta tolkföretagen i världen enligt 2019 Nimdzi Interpreting Index. Nimdzi är ett internationellt marknadsundersökningsföretag som undersöker språktjänstebranschen. Nimdzi Interpreting Index inkluderar en ranking av de största aktörerna i branschen. Indexet ger även information om tolkmarknadens storlek och om vad som händer på denna marknad.