Semantix app för on demand-tolkning


On demand-tolkning innebär att du når en tolk direkt, dygnet runt, utan förbokning och med en genomsnittlig framkopplingstid på 26 sekunder.

En effektivare verksamhet med Semantix app för on demand-tolkning

Med vår app för on demand-tolkning når du en telefontolk direkt och slipper anpassa dig till bokade tolktider. Det gör dina verksamhetsflöden, och därmed din vardag, effektivare. Appen hjälper dig att tolka spontana och akuta samtal som idag kanske inte tolkas alls eller där en anhörig tolkar.

Du når tolkar i 178 språk på i snitt 26 sekunder

För att du alltid ska kunna nå en tolk på ett ögonblick, använder Semantix kvalificerade tolkar i Sverige och i tretton olika länder. På så vis har vi tolkar tillgängliga i 178 språk, dygnet runt och med en genomsnittlig framkopplingstid på 26 sekunder. Med tolkar i Sverige talar du givetvis svenska och med tolkar i utlandet talar du engelska.

Förboka tolk

Om du önskar en plats- eller en videotolk eller en tolk med speciella kvalifikationer eller om du vill veta namnet på tolken i förväg rekommenderar vi att du förbokar en tolk, det kan du också göra direkt i appen.

Använd appen för direktkontakt

Genom appen kan du ha direktkontakt med den du behöver tala med, oavsett vilket språk hen talar, då du via appen väljer en tolk som tolkar hela samtalet. På det här viset sparar du tid.

Så här enkelt är det

Appen kan användas på din smartphone eller på gemensamma smartphones. Ladda ned appen från Appstore eller Google Play och fyll i formuläret här nedanför. Du autenticerar dig endast en gång i appen och behöver inte komma ihåg lösenord eller PIN-kod.

Fyll i formuläret och få användaruppgifter